ÖNEMLİ DUYURU (uzaktan eğitim yoluyla ders izleme imkânı bulunmayan öğrenciler hk.)

Bilindiği üzere, COVID-19 salgınına yönelik alınan tedbirler doğrultusunda bugünden itibaren Üniversitemizde derslerin uzaktan eğitim yoluyla verilmesine başlanmıştır. Öğrencilerimiz dersleri senkron (eş zamanlı) ve asenkron (eş zamanlı olmaksızın) olmak üzere iki farklı şekilde takip edebilecektir.
Diğer taraftan, bazı öğrencilerimizin ikamet ettikleri yerlerde internet ve kurulabilecek altyapının bulunmadığı, mobil paketlerle canlı dersleri izlemeye maddi durumlarının imkan vermediğine yönelik Rektörlük İletişim Merkezine (RİMER) çeşitli başvurular gelmektedir.
Bu kapsamda, söz konusu durumda olan öğrencilerin tespit edilmesi ve ilerleyen süreçte bölümler üzerinden yapılacak çalışmalara esas olmak üzere, uzaktan eğitim yoluyla ders izleme imkânı bulunmayan öğrencilerin, 25 Mart Çarşamba 15:00'a kadar, danışmanlarıyla iletişime geçmeleri veya durumlarını edelikanli@bartin.edu.tr mail adresine mail ile bildirmeleri acilen rica olunur.