Üniversitemizin tanıtım günlerinde fakültemiz de yerini aldı

Üniversitemiz bünyesinde yer alan  7 fakülte, 1 yüksekokul ile 3 meslek yüksekokulunun tanıtıldığı “Bartın Üniversitesi Tanıtım Günleri” 22-26 Temmuz tarihlerinde saat 10.00 ile 20.00 arasında Bartın Belediye Bahçesi’nde (Defterdarlık yanı) gerçekleştirildi. Tanıtım etkinlikleri kapsamında Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan üniversite tercihlerinde öğrencilere öğretim elemanları tarafından rehberlik hizmeti verildi. Akademisyenler, tercih yapacak öğrencileri bölüm ve mesleki tanıtım konusunda bilgilendirdi. Öğrencilere kariyer planlamaları konusunda öneriler verildi. Tanıtım günlerinde, aynı zamanda çift anadal, yandal ve yurtdışı eğitim olanakları konularında da açıklamalarda bulunuldu.