Koç Üniversitesi IES (Industrial Engineering Society) Etkinliği

Türkiye'de öğrencilerin düzenlediği sayılarla en büyük kariyer etkinliği olan IndEx, 22-23-24 Şubat tarihlerinde Koç Üniversitesi Rumelifeneri kampüsünde gerçekleşmektedir. Yaklaşık 435 kişi ağırlanan etkinlikte her yıl belirli okullara IndEx için kontenjanlar ayırılmaktadır. Okulunuzun başarılı öğrencilerinin katılım göstermesi de IndEx'in hedeflerinden bir tanesidir. Bu etkinlik Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin katılım gösterdiği, workshoplar ve caseler (vaka analizi) ile desteklendiği bir etkinliktir.

IndEx’20:

Geçen yıl gerçekleştirilen IndEx’19, 1500 başvuru arasından CV elemesi ile seçilmiş 81 üniversiteden 435 katılımcı ile Koç Üniversitesi’ndeki kariyer etkinlikleri arasında bir rekora imza atmıştır.

Geçen yıllarda TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Eczacıbaşı Holding Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ali Aköz, Zorlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Emre Zorlu, Visa Doğu Avrupa Bölge Müdürü Belma Ülman, Ünlü&Co kurucusu Mahmut Ünlü, P&G şirketi CEO'su Tankut Turnaoğlu gibi konuşmacıların yanında Türkven, Unilever, Borusan gibi partnerlerimizden de konuşmacı ağırlanan bu etkinlikle ile ilgili detaylı bilgileri ekteki dosyalarda bulunmaktadır. Kurumsal yerlerden gelen konuşmacıların yanı sıra, geçmiş yıllarda, Erdil Yaşaroğlu gibi isimler gerek konuşmacı gerek sunucu olarak ağırlanmıştır.

Bu sene de TEB, HP, Unilever, P&G, Yıldız Holding, Borusan, Eczacıbaşı, Coca Cola İçecek, Ünlü&Co, BAT, Zorlu Holding, Abdiibrahim, Henkel, Big Four: PWC, KPMG, Deloitte, EY gibi şirket ve kuruluşlarla bu sene için iletişimler devam etmektedir.

Bu sene IndEx etkinliği 14-15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir. İlgilenen öğrencilerimiz sosyal medya üzerinden @ıeskocuni hesabından bilgi alabilir, sormak istedikleri sorular için
ıes-club@ku.edu.tr adresinden ulaşabilir.