Organize Sanayi Atıksu Arıtma Tesisine ve Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Teknik Gezileri

"Organize Sanayi Atıksu Arıtma Tesisi " ve " Bartın İnovasyon ve Test Merkezi " Teknik Gezileri

Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Handan UCUN ÖZEL ve bölüm araştırma görevlileri Betül Tuba GEMİCİ ve Canan ÇINKIR'ın gözetiminde 4. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 09.12.2016 tarihinde Organize Sanayi Atıksu Arıtma Tesisine ve Bartın İnovasyon ve Test Merkezine teknik gezi düzenlenmiştir.

Bartın OSB Çevre Mühendisi Firdevs Merve  AKSU ile birlikte tesis gezisi yapılırken bir yandan da  tesisin işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Ardından  Bölge Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU eşliğinde Bartın İnovasyon ve Test Merkezi gezilerek öğrencilere çeşitli bilgiler verilmiştir.