9. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Kurultayı

Öğrenci üyelerin Çevre Mühendisleri Odası ile olan ilişkilerini geliştirmek, Oda‘nın  çalışmaları ile ilgili öğrenci üyeleri bilgilendirmek,  üniversitelerde yaşanan sorunları tartışmak, ülkede yaşanan çevre sorunlarına dair tartışma ortamı sağlamak ve çözüm önerileri üretebilmek, öğrenci üyelerin bir araya gelmesini sağlamak, Öğrenci üye komisyonlarının çalışmalarını planlamak amacıyla  Odamız tarafından;  iki yılda bir düzenlenen Öğrenci Kurultayının 9. su bu yıl  "Pandemide ÇMO Örgütlülüğü ve Toplumcu Mühendislik" ana teması ile Çevre Mühendisleri Odası sekretaryasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

9.TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Kurultayı afişi, çağrı metni ve program akışı haber ekinde yer almaktadır. Çevrimiçi gerçekleşecek 9. Öğrenci Kurultayı’na 19-20 Haziran tarihlerinde
saat 12.30’da ekran başına bekliyoruz.