“Beyaz Ölüm; Sigara” Semineri

2024 Emekliler yılı kapsamında Çevre Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından “Beyaz Ölüm; Sigara” konulu seminer verildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen 2024 Emekliler Yılı- Türkiye Yüzyılının Emektarları projesi kapsamında, tüm emeklilerimiz için onurlu ve saygın bir emeklilik döneminin inşasını desteklemek ve geliştirmek, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak üzere emeklilik yılı olarak ilan edilen 2024 yılı boyunca emeklilere yönelik; çeşitli konularda seminerlerin, konferansların, sempozyumların düzenlenmesi ve farkındalığın artırılması amaçlanmaktadır.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültemizin Sosyal ve Kültürel Etkinlik Planlama Komisyonu tarafından planlanarak, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Çalışma ve İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü işbirliğiyle; 10.İstihdam ve Kariyer Günleri kapsamında Değerli Emekli Öğretim üyemiz Ali Namık GÜNEŞ tarafından sigaranın zararları hakkında farkındalık sağlamak amacıyla Beyaz Ölüm: Sigara semineri düzenlenmiştir.

• Bartın Lisesinde Dünya Temizlik Haftası Kapsamında Çevre ve Gelecek Konferansı Düzenlendi

• “Beyaz Ölüm; Sigara” Semineri

• BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında

• BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ Arasında Yerini Aldı