Çevre Mühendisliği Bölümü, Bartın Üniversitesi III. Ar-Ge Proje Pazarı'na 5 Proje ile Katılım Gösterdi

Üniversitemiz III. Ar-Ge Proje Pazarı, 25-26 Nisan 2019 tarihlerinde Kutlubey Kampüsü Mimar Sinan Dersliği’nde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında 33 farklı il ve yurt dışından gönderilen 204 proje yer aldı. 52 farklı kurumdan gönderilen projeler 42 farklı kategoride değerlendirildi.

Çevre Mühendisliği Bölümü, III. Ar-Ge Proje Pazarı'na 5 proje ile katılım gösterdi.

Katılım sağlanan projeler:

1. EasyStyle – Modern Tarama Teknolojisi Kullanarak Kişi Vücuduna Optimize Giysi Modellerini Önerme Ünitesi

Proje Ekibi: Öğrenci Uğur Selçuk Bozkurt

1. Bartın Üniversitesi Ofis Atık Kâğıtlarından Etanol Üretimi

Proje Ekibi: Prof. Dr. Handan Ucun Özel, Dr. Öğr. Üyesi Betül Tuba Gemici, Öğrenci Ayşenur Cengiz

1. Bartın ili İçme Suyu Artıma Çamurunun Tuğla Üretiminde Katkı Maddesi Olarak Kullanımının Araştırılması

Proje Ekibi: Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş, Öğrenci Gamze Koyutürk

1. Karbonat Çamuru ile Çevre Dostu Tuğla Özellikleri

1. Uçucu Kulun Tuğlanın Mekanik Özelliklerine Etkisi

Proje Ekibi: Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş, Prof. Dr. Osman Gençel, Dr. Öğr. Üyesi Ali Yaraş, Öğrenci Gamze Koyutürk, Öğrenci Sevde Kurt