image/svg+xml
image/svg+xml

Bölümümüz Akademik Açılış Töreninden Ödülle Döndü


Uluslararası saygın dizinlerce taranan etki değeri en yüksek dergilerde yayın yapan ve ‘Etki Değeri En Yüksek Makale Ödülü’ üçüncüsü ödülü Arş. Gör. Recep Önder Sürmeli tarafından bölümümüze geldi.

Başarılı akademisyenlere ödülleri verildi
Tören kapsamında; uluslararası saygın dizinlerde taranan dergilerde en çok yayın yapan ve en yüksek etki değerli dergilerde yayın yapan öğretim elemanlarına “Akademik Performans Ödülü” verildi.
Ödüller, Akademik Performans Üçüncüleri Öğr. Gör. Dr. Güneş Günay Sezer ile Prof. Dr. Halil Barış Özel’e; Akademik Performans İkincileri Doç. Dr. Deniz Aydemir, Prof. Dr. Osman Gençel ve Prof. Dr. Mustafa Sabri Gök’e ve Akademik Performans Birincisi Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Cahit Karaoğlanlı’ya verildi.

Uluslararası saygın dizinlerce taranan etki değeri en yüksek dergilerde yayın yapan ve ‘Etki Değeri En Yüksek Makale Ödülü’ üçüncüsü Arş. Gör. Recep Önder Sürmeli, ikincisi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Genç, birincisi Dr. Öğr. Üyesi Faruk Ugranlı’ya da ödülleri takdim edildi.

Yarışmalarda derece elde edenler ödüllendirildi
Girişimcilik ve Yenilikçilik çalışmaları kapsamında geçtiğimiz akademik yıl içerisinde ulusal yarışmalara katılarak derece alan öğretim elemanlarına da ödülleri verildi. Bu kapsamda; Antalya Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliğinde “Esnek Fotovoltaikler İçin Koruyucu Tabakalar Üzerine Bir Araştırma” başlıklı projesi ile üçüncülük ödülü alan Mühendislik Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. İsmail Borazan, yine aynı yarışmada Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliğinde “Yeni Nesil Elektronik Kâğıtların Üretiminde Kullanılacak Çevreci Yerli Kimyasallar” başlıklı projesi ile ikincilik ödülü alan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen "Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe 10. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi"nde “Akıllı tekstil uygulamaları için takviyeli iletken termoplastik iplik geliştirilmesi" başlıklı projesi ile birincilik ödülü alan Mühendislik Fakültesi Araştırma Görevlisi Müslüm Kaplan’a teşekkür belgeleri verildi.

Ayrıca, Türkiye Teknoloji Takımı tarafından düzenlenen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde (TEKNOFEST) “Diagnobot: Üst uzuv rehabilitasyonu için teşhis ve tedavi yapabilen yapay zekâ tabanlı robot platformu" başlıklı projesi ile birincilik ödülü alan Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Aktan’a da teşekkür belgesi verilirken, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Alternatif Enerjili Araç Yarışmasında “Çeşm-i Cihan”  adlı elektrikli araba projeleri ile hız kategorisinde altıncı olan Bilim ve Teknoloji Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Abid Ustaoğlu ve Takım Başkanı Umut Kayabaşı, Taşınabilir Vorteks Deney Tüpü Seti” adlı Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından patent alan Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Volkan Kırmacı da belgelerini aldı.

Haberin tamamını okumak için tıklayınız.
  • Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle iç ortamlardaki hava kirliliğinin nedenleri araştırılarak hava kalitesini artırmaya yönelik çözümler sunulacak.

  • Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.

  • Bartın Üniversitesinin (BARÜ) Avrupa Birliği (AB) IPA II Çerçeve Anlaşması kapsamında hazırladığı projesiyle Bartın’da taşkın ve su kıtlığı risklerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

  • Girişimcilik İnovasyon ve KOSGEB Destekleri Semineri

  • Üniversitemiz ve KOSGEB tarafından ortaklaşa düzenlenen Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEB Destekleri konulu etkinliğe katılımlarınızı bekleriz

  • Çocuklar “Uçurtma Şenliği”nde doyasıya eğlendi

  • Üniversitemizde enerji verimliliği maksimum düzeye çıkarılıyor

  • 9. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Kurultayı

  • Dr. Öğretim Üyesi Ali Namık GÜNEŞ emekli oldu

  • E-DERS GİRİŞ