International Atmospheric and Environmental Competition IAEC’18

YARIŞMA RESMİ SİTESİ  İÇİN TIKLAYINIZ  http://www.metar.itu.edu.tr/iaec/tr_TR/

International Atmospheric  and  Environmental  Competition – IAEC, atmosfer ve çevre alanlarında üniversite öğrencilerinin projelerini ve yenilikçi fikirlerini bir yarışma ortamında sunabilecekleri  uluslararası bir etkinliktir. Amacı, gelişen teknoloji ve medeniyet ile birlikte, üzerinde yaşadığımız yaşlı dünyamızın atmosfer ve çevresinde karşılaşılan sorunlara çözümler üreterek dünyamızın yaşanabilirlilik kalitesini arttıracak proje ve çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak ve üniversite öğrencileri arasındaki bilgi alışverişini sağlamaktır. Bu sene ikincisi düzenlenecek olan IAEC 2018’in ana teması “Su ve Su İşleri” olarak belirlenmiştir ve yarışma İTÜ, TAV Konferans Salonunda, METAR‘ın (Meteorolojik Araştırma Kulübü) Dünya Su Günü etkinliği kapsamında gerçekleştirilecektir.

Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi TAV Konferans Salonu

Tarih:   23 Mart 2018

Organizasyon Ekibi:   Meteoroloji Araştırma Kulübü, (METAR)

Organizasyon Komitesi:      Rahan ÖZTÜRK