“Sıfır Atık Geleceğe Değer Kattık” Seminerine Katıldık

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde hayata geçirilen “Sıfır Atık Projesi” nin daha da yaygınlaştırılması amacıyla, 19 Mart 2019 tarihinde İlimizde gerçekleştirilen bilgilendirme seminerine bölümümüzden Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL, Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ, Dr. Öğr. Üyesi Betül Tuba GEMİCİ ve bölüm öğrencilerimiz katılım gösterdiler.

Sıfır Atık Semineri

Ayrıca, Bartın Kültür Merkezinde düzenlenen seminere; Vali Sinan GÜNER, milletvekili Av. Yılmaz TUNÇ, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Mustafa ÇALIŞKAN, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sıfır Atık Semineri

Haberin Tamamı için lütfen tıklayınız.