“Sıfır Atık Geleceğe Değer Kattık” Seminerine Katıldık

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde hayata geçirilen “Sıfır Atık Projesi” nin daha da yaygınlaştırılması amacıyla, 19 Mart 2019 tarihinde İlimizde gerçekleştirilen bilgilendirme seminerine bölümümüzden Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL, Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ, Dr. Öğr. Üyesi Betül Tuba GEMİCİ ve bölüm öğrencilerimiz katılım gösterdiler.

Sıfır Atık Semineri

Ayrıca, Bartın Kültür Merkezinde düzenlenen seminere; Vali Sinan GÜNER, milletvekili Av. Yılmaz TUNÇ, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Mustafa ÇALIŞKAN, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sıfır Atık Semineri

Haberin Tamamı için lütfen tıklayınız.

• Bartın Üniversitesi ‘IV. Ar-Ge Proje Pazarı’ başvuruları başladı

• Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi

• ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ ile ‘Geleceğe Nefes’ olduk

• 2019 Mezuniyet Töreni

• Dünya Çevre Günü

• V. ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ PROJE ETKİNLİĞİ

• Çevre Mühendisliği Bölümü, Bartın Üniversitesi III. Ar-Ge Proje Pazarı'na 5 Proje ile Katılım Gösterdi

• İspanya Oviedo Üniversitesi ile ERASMUS Anlaşması İmzalandı.

• “Sıfır Atık Geleceğe Değer Kattık” Seminerine Katıldık

• Öğrencilerimizle ULUÇEK19 Kongresine Katıldık